Ιστορία

Η Κυπριακή παράδοση έχει επηρεαστεί από τις γειτονικές χώρες, και τις γαστρονομικές επιρροές των κατακτητών που πέρασαν από το έδαφός της, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό γεύσεων. Πιάτα όπως κλέφτικο, μουσακάς, λουκάνικο χωριάτικο, χαλλούμι χωριάτικο καθώς και πολλά άλλα, αποτελούν Κυπριακά παραδοσιακά φαγητά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από ντόπιους και ξένους.

Στην ταβέρνα Προαύλιο, μπορείτε να βρείτε πιάτα φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τοπικής παραγωγής. Το βγαλμένο από την Κυπριακή παράδοση φαγητό μας, θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, ενώ παράλληλα η πιο μοντέρνα εκτέλεσή του προσδίδει μια μοναδική πινελιά που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας. 

Σε αυτό το μοντέρνα σχεδιασμένο χώρο με παραδοσιακό χαρακτήρα, μπορείτε επίσης να απολαύσετε πλούσιες επιλογές κυπριακών κρασιών από τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας. Έχετε την επιλογή να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο της ταβέρνας, στη ζεστασιά του πετρόχτιστου τζακιού ή έξω στο χαρακτηριστικό και ιστορικό προαύλιο της εκκλησίας, από το οποίο προήλθε η ονομασία και η σήμανση της ταβέρνας.